Tájékoztatás, megelőzés, edukáció és felelősségvállalás.

Magyarországon 2018-ban 18.499 fiatal- és gyermekkorú eltűnését jelentették be. Az Ezer Lámpás Éjszakája Blog céljai között szerepel, hogy mind a gyermekeket, mind a szülőket és pedagógusokat tájékoztassuk a lehetséges veszélyforrásokról és azokról a megelőző lépésekről, amelyekkel segíteni tudnak. Hiszünk abban, hogy a csellengésre van gyógyír, és hiszünk abban is, hogy közösen, társadalmi összefogással és megfelelő kommunikációval megtaláljuk azt. Ha van témajavaslatod, ne tarsd magadban! Oszd meg velünk, és igyekszünk utánajárni. A leveleket a szervezes@ezerlampasejszakaja.hu címre várjuk.

SZERZŐINK

Pungor András

Pungor András

Pungor András újságíró, író. Szépirodalmi szövegeit többek között az Élet és Irodalom, a Kalligram és a Tiszatáj közölte. Első kötete hat novellából és egy kisregényből áll össze, melyekben tűpontos és kíméletlen pszichológiai és szociológiai érzékenységgel enged bepillantást sorsfordító határhelyzetekbe.

Matuska Rita

Matuska Rita

Korábban televíziós szerkesztőként dolgozott, jelenleg alapítványunk kommunikációs munkatársaként felel rendezvényeinkért, sajtómegjelenésekért. A Vigyázz rám iskolai felvilágosító sorozat szervezője, azon dolgozik, hogy minél több gyermekhez eljusson az Alapítvány edukációs programja.

Kárász Anna

Kárász Anna

Video, facebook, instagram felelős. Az Alapítvány social media guruja egyetemi tanulmányai mellett az ELÉ TV operatőre és vágója.