“Ha nem tudod megmenteni az emberiséget, ments meg egy gyereket.”

Kárász Róbert, az alapítvány elnöke

Az Ezer Lámpás Éjszakája civil kezdeményezést 2011-ben indítottuk el azzal a céllal, hogy felhívjuk a társadalom figyelmét a gyermekeltűnések aggasztó jelenségére és a preventív intézkedések fontosságára.

GYERMEKELTŰNÉSEK MAGYARORSZÁGON

TEJESDOBOZOKKAL AZ ELTŰNTEK MEGTALÁLÁSÁÉRT

 

Programunk első lépéseként meghonosítottuk az USÁ-ban használt tejesdoboz akciót, melynek során évekig jelenítettük meg eltűnt gyermekek arcképei és adatait a Magyar Tej csomagolásán, később pedig kreatív-edukatív üzenetek jelentek meg ugyanitt. Az évek során számtalan vállalat állt az eltűnt gyermekek ügye mellé. Támogasson Ön is, tegyünk láthatóvá egy nagyon komoly problémát! Céljaink között szerepel, hogy kiterjeszthessük a tejesdoboz-akciót”, keressük azokat a termékeket, digitális felületeket, amelyeken a gyermekeltűnéssekkel kapcsolatos információkat jeleníthetnénk meg.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

 

Amellett, hogy Vigyázz Rám! programunkkal járjuk az országot, és elindítjuk ELÉ TV-t , igyekszünk oldalunkon is folyamatosan közzétenni olyan információkat, amelyeksegítéget jelenthetnek a gyermekeltűnések megelőzésében és az eltűntek megtalálásában.

 

teendők eltűnt személy keresése eseténbiztonságosan az internetena szexuális bántalmazásról

EZER LÁMPÁS ÉJSZAKÁJA ALAPÍTVÁNY 

Adószám: 18909007-2-42

Alapítványunk kiemelt támogatója a Netrisk.hu

Támogatnád programunkat? Felajánlásokat a 11708104-21454064 bankszámlaszámon fogadunk.

Dokumentumok