Egy rendezvény az eltűnt gyermekekért

Az Ezer Lámpás Éjszakáját minden évben az Eltűnt Gyermekek Világnapjához (május 25.) legközelebb eső hétvégén rendezzük meg az ország nagyvárosaiban, hogy rávilágítsunk a gyermekeltűnések  problémájára, a csellengés okaira és annak következményeire.

Programok az egész családnak

JÓTÉKONYSÁGI KONCERTEK

Az elmúlt 9 évben több, mint 400 jótékonysági koncerttel hívtuk fel a figyelmet a programra. Zenekarok és szólóéekesek tucatjai állnak az ügy mellé minden évben.

CSALÁDI PROGRAMOK

Szórakoztató gyerekprogramok mellett felvilágosító programokkal és tanácsadással nyújtunk segítséget a gyermekeltűnésekkel kapcsolatban.  Felvilágosítást adnak az ORFK munkatársai és látványos rendőrségi bemutatókra is sor kerül.

FIGYELEMFELHÍVÁS

Évről évre látványos figyelemfelhívó akcióra keretében többezer világító lufit emelünk egyszerre a magasba az eltűnt gyerekekért és egyben mutatva a fényt azok számára, akiket hazavárnak.

2019-ben 6 városban voltunk jelen!

 

BUDAPEST DUNAÚJVÁROS EGER

 MISKOLC SIÓFOK VÁC

A teljes program elérhető itt!

Történetünk lufiba zárva

 

2011-ben Budapesten startolt el a program, azóta évről évre egyre több város csatlakozik hozzánk. 2019-ben 6 városban voltunk jelen, és célunk, hogy minél több helyre eljuttathassuk üzenetünket. A kampányt 2013-an CSR Hungary díjjal jutalmazták, és kapott már elismerést Münchenben, Londonban és Bécsben is. 2020-ban 10. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakáját, amire sok újdonsággal készülünk. Ha nem akarsz lemaradni a programunkkal kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook oldalunkat!

Képgaléria

2021-ban jubileumi programmal jelentkezünk!

 

2020-ban a koronavírus-járvány miatt sajnos nem tudjuk megtartani 10. jubileumi programunkat. 2021-ben találkozunk!

Részletek hamarosan!