Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan 8. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte. Családi- és gyerekprogramokkal, légvárral, valamint a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplőinek fellépésével várjuk az érdeklődőket Budapesten is, a Királydombon. Az esemény fénypontjaként pedig, országszerte összesen 20 000 világító lufit engedünk a magasba, hogy megmutassuk a hazavezető utat az eltűnteknek.  

Műsorvezető: Szabó Máté

Helyszín: Március 15. tér (Főtér) | Kezdés: 16:30

10
MDC 17:30

A zenekar két alapító tagja Bátori Miklós és Kiss Dániel egyetemi tanulmányaik során ismerkedtek meg egymással, akikhez egy közös ismerős ajánlásával csatlakozott a harmadik tag, Lapis Botond. Az első próbák után kiderült, hogy a 2013-as X-Faktorban volt lehetőség zenekari formációban is indulni, így az MDC is nevezett. A kitartó felkészülés meghozta gyümölcsét, a zenekar a 12. helyen végzett a tehetségkutató versenyben.

PIKNIK PARK 19:30

A Piknik Park Európa első Linkin Park tribute zenekara. A zenekar tagjai: Csányi Zoli – ének Sinka Albert – mc Domán Gábor – gitar Domján Gábor – bass, vokál Raja Hamsa Das – drums

 

Piknik Park
deniz01
DENIZ 20:20

Rizner Dénes – alias Deniz – kétszeres Fonogram-díjas magyar rapper, énekes és dalszövegíró. Az évek során több lemeze is megjelent kézzelfogható, és internetről letölthető formában egyaránt. 2015-ben debütált A Nép Hangja című albuma.

 

L.L. JUNIOR 21:15 
Az 1990-es évek végén alakította meg két társával (Fatima és Beat) együtt a Fekete Vonat nevű formációt. A csapat nagy sikert aratott Magyarországon: két platina és egy aranylemezt kaptak. Sikerük csúcsán a csapat közös megegyezés alapján szétvált és Junior 2001-ben elutazott Amerikába. 2002-ben kezdte ezután szóló karrierjét.
LL. Junior
21:45 Engedj fel Te is egy lufit!

Szívesen önkénteskednél rendezvényünkön vagy támogatnád programunkat? Írj nekünk az kommunikacio@ezerlampasejszakaja.hu e-mail címre!

Ha nem akarsz lemaradni a programunkkal kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook oldalunkat!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon!

#GYERTEKHAZA

Minden helyszín:

BUDAPEST DUNAÚJVÁROS EGER | GYŐR KECSKEMÉT | MISKOLC | SIÓFOK | SZÉKESFEHÉRVÁR | VÁC | KISVÁRDA (06.09.)