Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan 8. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte. Családi- és gyerekprogramokkal, tanácsadással, valamint a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplőinek fellépésével várjuk az érdeklődőket. Az esemény fénypontjaként pedig, országszerte összesen 20 000 világító lufit engedünk a magasba, hogy megmutassuk a hazavezető utat az eltűnteknek.  

Műsorvezető: Klaussmann Viktor

Helyszín: Eszterházy tér | Kezdés: 17:30

_PAP2827Rn
KOZMA ORSI 18:00

Első zenekara a Szűzriadó volt, majd a Kimnowak együttes tagja lett. A nagy áttörést és országos ismertséget a Jazz+Az hozta meg számára, majd 2000-től a Cotton Club Singers tagja lett. 2005-ben találkozott Szakos Krisztián dalszerzővel és elkészítették Orsi első szólóalbumát , az Egy szó-t. 2007-ben Orsi megvált a vokálcsapattól, hogy szólókarrierjére koncentráljon.

KOCSIS TIBOR 18:50
A 2011-es X-Faktor győztese. Különleges férfi, kivételes hanggal. Látszólagos visszafogottsága ellenére két lábbal áll a földön és határozott elképzelése van a világról. 2016-ban a Szárban Sztár című műsorban láthattuk, ahol második helyezést ért el. Legutóbb a Sztárban Sztár + 1 kicsi műsorban követhettük hétről hétre átváltozásait Zöldi Lara társaságában
kocsis
Ham ko Ham_1
HAM KO HAM 19:50
A zenekar négy tehetséges fiatalból áll, akik az autentikus cigányzenét helyezik előtérbe. Ham Ko Ham: vagyunk, akik vagyunk. Az elnevezés a személyiségüket, a felhőtlen zenélésüket tükrözi. Több dialektusból merítik zenéjüket, és követik a folklór állandó változásait. Öt éve alakult meg az együttes Biriben, a Dankó Pista-iskolában. Azóta többször cserélődtek a tagok, a mostani felállás viszont már véglegesnek látszik.
ANIMAL CANNIBALS 21:00
A egyik legnagyobb hatású magyar rap/hip-hop csapat, a stílus egyik magyarországi előfutáraiként is szokták őket nevezni. Alapvetően a könnyedebb formákat preferálják, így a viccesebb, de mégis mondanivalóval bíró szövegeik szélesebb közönséghez is el tudnak jutni. A kannibálok népszerűsége máig töretlen. A banda 1989-ben alakult, azonban a kezdetekben csak mixelgettek. 1990. januárjában született meg az első rap-dal.
Animal Cannibals_2
21:30 Engedj fel Te is egy lufit!

Szívesen önkénteskednél rendezvényünkön vagy támogatnád programunkat? Írj nekünk az kommunikacio@ezerlampasejszakaja.hu e-mail címre!

Ha nem akarsz lemaradni a programunkkal kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook oldalunkat!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon!

#GYERTEKHAZA

Minden helyszín:

BUDAPEST DUNAÚJVÁROS EGER | GYŐR KECSKEMÉT | MISKOLC | SIÓFOK | SZÉKESFEHÉRVÁR | VÁC | KISVÁRDA (06.09.)