Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan 8. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte. Családi- és gyerekprogramokkal, valamint a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplőinek fellépésével várjuk az érdeklődőket. Az esemény fénypontjaként pedig, országszerte összesen 20 000 világító lufit engedünk a magasba, hogy megmutassuk a hazavezető utat az eltűnteknek.  

Műsorvezető: Maloveczky Miklós

Helyszín: Alba Pláza előtti piac tér | Kezdés: 17:00

Szabyest
SZABYEST 17:15

Szabyest 2010-ben kezdett el zenélni, amikor is úgy döntött, hogy elkezdi megvalósítani az álmait, és hogy otthon stúdiót épít. A dalait ő írja magának és veszi is fel azokat, mind a mai napig. Nagyobb népszerűségre 2013-tól tett szert, de az eddigi legnagyobb sikert, a 2014-ben kiadott Kártyavár című dala hozta meg neki.

CSERPES LAURA 18:25
Először a Megasztárban tűnt fel, de leginkább A Dal című műsorban ismerhette meg a közönség 2013-ban, ahová az Élj pont úgy! című dalával nevezett és a döntőig jutott el. 2013. december 10-én, a JOY Magazin terjesztésében megjelent első nagylemeze. 2014-ben ismét bekerült A Dalba, de ezúttal az elődöntőben kiesett Úgy szállj! című dalával.
cserpes-laura1
Csondor Kata
CSONDOR KATA 19:30
Szinkronszínésznő, Fonogram díjra jelölt énekesnő, dalszerző. 2012-ben megjelent első lemeze „Hóban ébred…az ünnep dalai” címmel, mely felkerült a „MAHASZ Top 40” listájára, majd 2013-ban Fonogram díjra jelölték az „év hazai szórakoztató zenei albuma” kategóriában.
NEW LEVEL EMPIRE 20:40
A New Level Empire egy öttagú magyar elektonikus zenei együttes. A zenekart 2013-ban alapította Nyújtó Sándor és Krajczár Péter. Első közös stúdiómunkájuk eredménye a The Last One című számuk, mellyel bekerültek A Dal (2014) című műsorba és egészen a döntőig jutottak.
New Level Empire
21:30 Engedj fel Te is egy lufit!

Szívesen önkénteskednél rendezvényünkön vagy támogatnád programunkat? Írj nekünk az kommunikacio@ezerlampasejszakaja.hu e-mail címre!

Ha nem akarsz lemaradni a programunkkal kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook oldalunkat!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon!

#GYERTEKHAZA

Minden helyszín:

BUDAPEST DUNAÚJVÁROS EGER | GYŐR KECSKEMÉT | MISKOLC | SIÓFOK | SZÉKESFEHÉRVÁR | VÁC | KISVÁRDA (06.09.)