Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan 8. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte. Családi- és gyerekprogramokkal, tanácsadással, valamint a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplőinek fellépésével várjuk az érdeklődőket. Az esemény fénypontjaként pedig, országszerte összesen 20 000 világító lufit engedünk a magasba, hogy megmutassuk a hazavezető utat az eltűnteknek.

Szórakoztató gyerekprogramokkal (sárkányhajóval a Dunán, légvár, trambulin, kézműves játszóház) mellett a “Kéz a kézben” fogyatékkal élők Esélyegyenlőségi Napja alkalmából kézműves foglalkozásokkal, bemutatókkal és színpadi programokkal készülünk.

Műsorvezető: Garami Gábor

Helyszín: Alsó Duna-part | Kezdés: 15:00

New Level Empire
NEW LEVEL EMPIRE 17:00

A New Level Empire egy öttagú magyar elektonikus zenei együttes. A zenekart 2013-ban alapította Nyújtó Sándor és Krajczár Péter. Első közös stúdiómunkájuk eredménye a The Last One című számuk, mellyel bekerültek A Dal (2014) című műsorba és egészen a döntőig jutottak.

LÁSZLÓ ATTLA 18:20
László Attila egy székelyföldi városban, Kézdivásárhelyen született. Már kiskorában is érdeklődött a zene iránt, ezért szülei 9 éves korától zongorázni taníttatták. Egy alkalommal a helyi templomban Bach D-moll toccatáját adta elő hallás után. A templom kántora ekkor figyelt fel rá. 2011-ben a Csillag Születik győztese lett.
28946523_1692544514173130_1003728355_o
unnamed
MUJAHID ZOLI 19:15
2003-ban a Megasztár első szériájában tűnt fel, a döntőig jutott. Jelenleg éneket tanít egy zeneiskolában és mellette új nagylemezén is dolgozik.
BOGGIE 20:30
Csemer Boglárkát a Parfüm című dalának videoklipje tette világszerte ismertté. Ő képviselte Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben a Wars for Nothing című dalával.
Boggie_1
21:30 Engedj fel Te is egy lufit!

Szívesen önkénteskednél rendezvényünkön vagy támogatnád programunkat? Írj nekünk az kommunikacio@ezerlampasejszakaja.hu e-mail címre!

Ha nem akarsz lemaradni a programunkkal kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook oldalunkat!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon!

#GYERTEKHAZA

Minden helyszín:

BUDAPEST DUNAÚJVÁROS EGER | GYŐR KECSKEMÉT | MISKOLC | SIÓFOK | SZÉKESFEHÉRVÁR | VÁC | KISVÁRDA (06.09.)