Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan 8. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte. Családi- és gyerekprogramokkal, légvárral, valamint a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplőinek fellépésével várjuk az érdeklődőket Budapesten is, a Királydombon. Az esemény fénypontjaként pedig, országszerte összesen 20 000 világító lufit engedünk a magasba, hogy megmutassuk a hazavezető utat az eltűnteknek.  

Műsorvezető: Vízy András

Helyszín: Fő tér | Kezdés: 17:00

Varga Viktor
VARGA VIKTOR 18:00

A Csillag születik című tehetségkutató műsorban tűnt fel először. Cinthya Dictatorral 2013-ban a TV2 Édes Élet című reality-jának szereplői lettek, amivel a nézők betekintést nyerhetnek mindennapi életükbe, és szerepelt a Sztárban sztár c. showműsorban is, ahol nemzetközi előadók slágereit adta elő, és a negyedik helyen végzett.

FREDDIE 19:30
2015-ben a Rising Star felfedezettje. Őt választotta a Coca -Cola a 2017-es kampányarcának, ezzel párhuzamosan szakkommentátorként közvetíthette a kijevi dalfesztivált. 2018-ban A Dal című műsor műsorvezetőjeként láthattuk a képernyőn.
freddie
Sugarloaf_1
SUGARLOAF 20:30
A zenekar 22 éves fennállása alatt ma már a hazai könnyűzenei élet egyik ikonja. Többször voltak már az év zenekara, énekese vagy nyerték el a legjobb videoklip címet. 2013 nyarán egy váratlan bejelentést követően Dér Heni elhagyta 9 év után a zenekart. Kisebb kitérő után a csapat frontembere végül Muri Enikő lett.
21:30 Engedj fel Te is egy lufit!

Szívesen önkénteskednél rendezvényünkön vagy támogatnád programunkat? Írj nekünk az kommunikacio@ezerlampasejszakaja.hu e-mail címre!

Ha nem akarsz lemaradni a programunkkal kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook oldalunkat!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon!

#GYERTEKHAZA

Minden helyszín:

BUDAPEST DUNAÚJVÁROS EGER | GYŐR KECSKEMÉT | MISKOLC | SIÓFOK | SZÉKESFEHÉRVÁR | VÁC | KISVÁRDA (06.09.)