Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan 8. alkalommal kerül megrendezésre az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozat országszerte. Családi- és gyerekprogramokkal, tanácsadással, valamint a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplőinek fellépésével várjuk az érdeklődőket. Az esemény fénypontjaként országszerte összesen 20 000 világító lufit engedünk a magasba, hogy megmutassuk a hazavezető utat az eltűnteknek.  

Ebben az évben is megrendezik Győr hatalmas GYEREKPIKNIK-ét az Aranyparton, ahová szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt!
Az érdeklődők sok érdekes játékban vehetnek részt, próbára tehetik ügyességüket a különféle akadálypályákon, kipróbálhatnak sokféle játékot, kézműves foglalkozásokon szép
tárgyakat bütykölhetnek.  A színpadon közben bábosok és zenészek gondoskodnak majd a közönség szórakoztatásáról. Mindezeken felül játékbemutató, óriástársasok, körhinta és sok egyéb színes program várja az Aranypartra látogatókat.

Műsorvezető: Matus Gábor

Helyszín: Aranypart | Kezdés: 19:00

Wakachuka
WAKACHUKA 19:30

A győri Wakachuka 2007 óta van jelen az ország könnyűzenei életében. Alakulása után fél évvel, a már kész koncertműsor legerősebbnek vélt dalaiból összeállt a 2008-as Randevú kislemez, minek hatására olyan zenekarok előtt kapott lehetőséget a megjelenést követő években, mint a Quimby, Kiscsillag, Heaven Street Heaven, Sziámi.

MARGE 20:15
2010 decemberében debütált ingyenesen letölthető And című albumával. My Way című dala a Music Television és a 1Music Channel tévéadók egyik leggyakrabban játszott darabja volt, de a címadó szám a Petőfi Rádió lejátszási listájában is kiemelt helyen szerepelt. Számos hazai és nemzetközi fesztivál- és klubfellépése után 2013 őszén új zenei és vizuális arculattal, illetve ahhoz igazodó színpadi show-val jelent meg. 2014- ben az énekesnő bekerült az M1 A Dal 2014 elődöntőjébe, Morning Light című dalával.
Rácz Gergő_új kép
RÁCZ GERGŐ 20:45
A 1997 elején megalakult V.I.P. tagja volt. A csapat rögtön pályafutásának legelején benevezett az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójába, amit meg is nyertek, így 1997. május 3-án ők képviselték hazánkat a dublini döntőn. 2004-ben csatlakozott a Fool Moon acapella együtteshez, és egy éven belül nemzetközi acappella versenyt nyertek, így elindult a csapat külföldi pályafutása. Gergő 2006-ban szólóalbummal jelentkezett.
HŐSÖK 21:20
Az alapvetően Veszprémhez köthető hiphop formáció 2001 óta tevékenykedik a honi rap szcénában. 2003-ban megnyerték a Hiphop Mission nevű országos tehetségkutató versenyt, mely a legendás Fila Rap Jam-ek utódja volt. A megalakulás óta több saját lemez, szólóalbumok, produceri kiadványok sora jelent meg a hősök zászlaja alatt. A csapat az évek alatt bejárta fellépéseivel az országot. Minden nagyobb hazai fesztiválon szerepeltek már, az Offline Sport Games nyárzáróin is alapnevek, de városi/községi rendezvényeken és természetesen a hiphop orientált bulikon is biztos pont a Hősök szerepeltetése.
Hősök
21:50 Engedj fel Te is egy lufit!

Szívesen önkénteskednél rendezvényünkön vagy támogatnád programunkat? Írj nekünk az kommunikacio@ezerlampasejszakaja.hu e-mail címre!

Ha nem akarsz lemaradni a programunkkal kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook oldalunkat!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon!

#GYERTEKHAZA

Minden helyszín:

BUDAPEST DUNAÚJVÁROS EGER | GYŐR KECSKEMÉT | MISKOLC | SIÓFOK | SZÉKESFEHÉRVÁR | VÁC | KISVÁRDA (06.09.)