Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan 8. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte. Családi- és gyerekprogramokkal, valamint a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplőinek fellépésével várjuk az érdeklődőket. Az esemény fénypontjaként országszerte összesen 20 000 világító lufit engedünk a magasba, hogy megmutassuk a hazavezető utat az eltűnteknek.  

Szórakoztató gyerekprogramok (arcfestés, rajzfoglalkozás, lufihajtogatás) mellett civil sátrainkban felvilágosító programokkal és tanácsadással nyújtunk minden évben segítséget a gyermekeltűnésekkel kapcsolatban.  Minden helyszínünkön az ORFK munkatársai adnak felvilágosítást, emellett látványos rendőrségi bemutatókra is sor kerül.

Műsorvezető: Jaksity Kata

Helyszín: Királydomb, Városliget | Kezdés: 16:00

Kávészünet zenekar
KÁVÉSZÜNET 16:00

Koncertjeiken a legismertebb klasszikus és kortárs költők művei, valamint saját szövegű versátiratok szólalnak meg modern, dinamikus hangzással. Zenéjük hidat képez a mai fiatalság és az irodalom között. Az együttes minden korosztályhoz szól, így Trendhagyó Irodalomóra nevű iskolás programsorozatukon kívül klubokban, fesztiválokon is találkozhatunk velük, ahol lendületes koncertjeikkel garantálják a kiváló partihangulatot.

DALLOS BOGI 17:00
A győri énekesnőt a „We All” című dalának köszönhetően ismerte meg a közönség. A felvétel A Dal 2014 döntőjében a legjobb négy közé jutott. Bár végül nem Bogi képviselte hazánkat az Eurovízión, a szerzemény osztatlan sikert aratott, és a 2014-es év egyik legnagyobb slágere lett. Fonogram díjas énekesnő.
Dallos Bogi
LL. Junior (1) másolata
L.L. JUNIOR 18:00
Az 1990-es évek végén alakította meg két társával (Fatima és Beat) együtt a Fekete Vonat nevű formációt. A csapat nagy sikert aratott Magyarországon: két platina és egy aranylemezt kaptak. Sikerük csúcsán a csapat közös megegyezés alapján szétvált és Junior 2001-ben elutazott Amerikába. 2002-ben kezdte ezután szóló karrierjét.
KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI 18:40
1981-ben házasodott össze Korda Györggyel, ekkor készült az első duettfelvételük is, Nem hozol több rózsát címmel. Az énekesnő 1985-től, a Mamma Maria c. olasz sláger magyar változatának lemezen való kiadása óta lett fokozatosan országosan ismert, 1986-tól Korda György már vele közösen jelenteti meg albumait, mind a mai napig. Az ezredfordulón Balázs Klári megjelenteti egyetlen önálló albumát.
korda
Hevesi Tamás és zenekara
HEVESI TAMÁS ÉS ZENEKARA 19:40
Utazgatásai során Hevesi végiggitározta és -énekelte a világot, jórészt utcai zenélésből élt, mígnem Ausztráliában, egy Fremantle nevű településen egy milliomos menedzser felfedezte tehetségét, és szerződést ajánlott neki. 1989-ben hazautazott, majd június 8-án egy négyórás búcsúkoncerten a Névtelen Nulla együttessel elbúcsúzott az országtól.
BELMONDO 20:45
A Belmondo zenekart Czutor Zoltán alapította 2005 végén, korábbi együttese, a Nyers feloszlása után. A zene iránt elkötelezett, rutinos előadókat keresett, akik szerettek volna valami mást, valami újat kipróbálni. Jó értelemben vett popzenét játszani, ami után még tükörbe lehet nézni. Stílusuk saját meghatározásuk szerint „beatmetál”. Ebben a rock, a beat, a metál, a Red Hot Chili Peppers-ös funk elemek szabad játékossággal keveredhetnek ’horribile dictu’ akár sanzonos, akár diszkós elemekkel is.
belmondo2018_2
21:30 Engedj fel Te is egy lufit!

Szívesen önkénteskednél rendezvényünkön vagy támogatnád programunkat? Írj nekünk az kommunikacio@ezerlampasejszakaja.hu e-mail címre!

Ha nem akarsz lemaradni a programunkkal kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook oldalunkat!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon!

#GYERTEKHAZA

Minden helyszín:

BUDAPEST | DUNAÚJVÁROS | EGER | GYŐR | KECSKEMÉT | MISKOLC | SIÓFOK | SZÉKESFEHÉRVÁR | VÁC | KISVÁRDA (06.09.)