2019-ben is lesz Ezer Lámpás Éjszakája! – “Hogy minden gyermek hazataláljon”

 

Az Eltűnt Gyermekek Világnapjához kapcsolódóan idén 9. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája ingyenes jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte.

 

Gyerekprogramok | Rendőrségi bemutatók | Felvilágosító programok, tanácsadás | Jótékonysági koncertek | és sok más!

 

Időpont: 2019. május 26. (vasárnap)

Helyszín: Népkert, Miskolc

Műsorvezető: Müller Attila

The Sign | 18:00

A miskolci származású, öt fiatal zenészből álló The Sign 2012-ben alakult. Czinke Dani, Czinke Máté és Török Dani gyerekkori barátok, hozzájuk csatlakozott Kollár Ábel és Szentpétery Mózes. Egy hobbi garázsbandából díjnyertes és folyamatosan koncertező együttessé nőtték ki magukat. Első daluk, az “Egyetlen” nem sokkal megjelenése után, 2017 augusztusában megnyerte a Petőfi Rádió ’Saját zenéd’ versenyét. A koncerteken megmutatkozik a zenekar érzelmesebb és pörgősebb, bulizósabb oldala egyaránt, amihez összetéveszthetetlen előadásmód társul.

fokep

MDC | 19:00

A háromtagú felállást megalakulásuk évében, 2013-ban ismerhettük meg az X-Faktor című tehetségkutatóból. 2014 májusában megjelent első videóklipjük Szabadulj el címmel, melyet a magyar zenecsatornák magas rotációban játszottak. A Dal 2015 című műsorban a csapat bekerült a legjobb 30 előadó közé, Maniac című szerzeménnyel. A számhoz tartozó video a VIVA Push kiemelt klipjei között szerepelt.

MDC

Bebe | 20:00

Abebe Dániel, művésznevén Bebe a Back II Black együttes egykori énekese. Mindössze 9 éves volt, mikor megírta az első dalát. Már a gimnáziumi évei alatt tudatosodott benne, hogy énekes szeretne lenni. Zenei hírnevet a Picasso Branch együttesben szerzett először. 2000-től a Back II Black zenekar tagja lett, akikkel annyira sikeresek lettek, hogy 2011-ben a Scorpions előzenekaraként léptek színpadra.

Bebe

Kocsis Tibor | 21:00

Az énekes a 2011-es X-Faktor győztese. A kivételes hangú férfi látszólagos visszafogottsága ellenére két lábbal áll a földön és határozott elképzelése van a világról. 2016-ban a Szárban Sztár című műsorban láthattuk, ahol második helyezést ért el. 2014-ben Szenes Iván művészeti díjat kapott. Helló Budapest! című dala egy rádiós reggeli műsor címadó és induló dala lett. 2013-ban a Transilvanian Music Awards eseményen többszörösen díjazták.

Kocsis Tibor

HELYSZÍN

TÁMOGATÓK

 
miskolc_mkk
Miskolc
EMMI
Police
HORIZONE
LUFI
ATV
ATV Spirit
Rádió1
Retró Rádió
Minap
Miskolc TV
 

FONTOS INFORMÁCIÓ

 

Az idei évben egy kicsit másképp jelzünk az eltűnt gyermekeknek. Május 26-án ország 6 városában emelünk egyszerre világító lufikat a magasba, de nem engedjük el őket. Mindenkit arra kérünk, vigye haza magával a különleges léggömböket, hogy így járjanak be azok minél nagyobb utat az országban, és fénylő pontokként mutassanak fényt a csellengőknek. Ne engedjük el a bajba jutott gyermekek kezét, ne engedjük el a lufikat az Ezer Lámpás Éjszakáján! #neengeddel 

Ezer Lámpás Éjszakája lufi