2019-ben is lesz Ezer Lámpás Éjszakája! – “Hogy minden gyermek hazataláljon”

 

Az Eltűnt Gyermekek Világnapjához kapcsolódóan idén 9. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája ingyenes jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte.

 

Gyerekprogramok | Rendőrségi bemutatók | Felvilágosító programok, tanácsadás | Jótékonysági koncertek | és sok más!

 

Időpont: 2019. május 26. (vasárnap)

Helyszín: Dobó István tér, Eger

Műsorvezető: Klausmann Viktor

FELLÉP:

Bebe | 18:00

Abebe Dániel, művésznevén Bebe a Back II Black együttes egykori énekese. Mindössze 9 éves volt, mikor megírta az első dalát. Már a gimnáziumi évei alatt tudatosodott benne, hogy énekes szeretne lenni. Zenei hírnevet a Picasso Branch együttesben szerzett először. 2000-től a Back II Black zenekar tagja lett, akikkel annyira sikeresek lettek, hogy 2011-ben a Scorpions előzenekaraként léptek színpadra.

Bebe

Petruska | 18:45

Petruska András dalszerző-énekes az igényes könnyűzene hazai képviselője. Dalszerzői teljesítményéért 2015-ben Artisjus Junior-díjra jelölték. A Dal 2016 című tv-műsorban egy különdíj kíséretében a legjobb 4 között végzett a Trouble in My Mind című szerzeményével. Széles zenei látókörének köszönhetően Petruska azon ritka hazai előadók közé tartozik, akinek a dalai egyaránt megállják a helyüket a nagy nyári fesztiválokon, valamint a világzenei, jazz, vagy irodalmi színtéren is.

Petruska

Boggie | 20:00

Csemer Boglárka, a kivételesen sokszínű énekes-dalszerző több nyelven írott dalaiban bátran keverednek a stílusok: pop, jazz, francia sanzon, klasszikus zene és a világzene is fel-felbukkan. A Boggie produkciót a külföldre való nyitás erős vágya hívta életre 2013-ban. 2014-ben a Parfüm című videoklip bejárta a világot, azóta a zenekar több európai városban és Amerikában is koncertezett, a 2015-ös DAL című televízióműsor győzteseként pedig Bécsben képviselte hazánkat a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon.

Boggie

Kollányi Zsuzsi | 20:45

Az énekesnő karrierje során számos híres hazai zenésszel dolgozott már együtt, többek között Zoránnal, a Majka&Curtis formációval, a Király testvérekkel, Bereczki Zoltánnal, és részt vett a Pilvaker produkcióban is. Utóbbi időben önálló karrierje is előtérbe került. Sikerességét több milliós nézettségű klipjei igazolják, illetve különböző tévéműsorokban (Sztárban Sztár, Nagy Duett) is megcsillogtatta tehetségét .

Kollányi Zsuzsi

HELYSZÍN

FONTOS INFORMÁCIÓ

 

Az idei évben egy kicsit másképp jelzünk az eltűnt gyermekeknek. Május 26-án ország 6 városában emelünk egyszerre világító lufikat a magasba, de nem engedjük el őket. Mindenkit arra kérünk, vigye haza magával a különleges léggömböket, hogy így járjanak be azok minél nagyobb utat az országban, és fénylő pontokként mutassanak fényt a csellengőknek. Ne engedjük el a bajba jutott gyermekek kezét, ne engedjük el a lufikat az Ezer Lámpás Éjszakáján! #neengeddel 

Ezer Lámpás Éjszakája lufi

TÁMOGATÓK

 
Eger
Eger _Hyundai Hatvan
EMMI
Police
HORIZONE
LUFI
ATV
ATV Spirit
Rádió1
Retró Rádió
Eger TV