2019-ben is lesz Ezer Lámpás Éjszakája! – “Hogy minden gyermek hazataláljon”

 

Az Eltűnt Gyermekek Világnapjához kapcsolódóan idén 9. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája ingyenes jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte.

 

Gyerekprogramok | Rendőrségi bemutatók | Felvilágosító programok, tanácsadás | Jótékonysági koncertek | és sok más!

 

Időpont: 2019. május 26. (vasárnap)

Helyszín: Királydomb (Városliget), Budapest

Műsorvezető: Köböl Anita

FELLÉP:

New Level Empire | 16:00

2013-as megalakulása óta a zenekar a hazai zenei rádiók játszási listáinak éllovasa. 2014-ben „The Last One” szerzeményükkel a döntőig jutottak az eurovíziós „A Dal” műsorban. A zenekart a hazai pop-rock élet különböző területeiről érkező arcok alkotják; az alapító-dobos Nyújtó Sándor (dj Newl), Krajczár Péter billentyűs, Seprényi Fanni basszusgitáros, Lelovics György szólógitáros, a zenekar frontembere pedig Ujvári Zoltán Szilveszter (Zola).

New Level Empire

Veréb Tamás | 17:00

A 26 éves színész-énekes számos főszerepet játszott a Budapesti Operettszínház színpadán, többek között a Mozart!, Miss Saigon, Isten pénze musicalekben. 2016-ban diplomázott klasszikus ének szakirányon a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében. 2016-ban megnyerte a Sztárban sztár 4. évadát. Veréb Tamás énekelte a Budapesten rendezett 2017-es úszó-világbajnokság hivatalos szurkolói dalát, amely We Are the Water címmel jelent meg.

Veréb Tamás

Dorogi Péter (Intim Torna Illegál) | 17:45

Az Intim Torna Illegál énekese és gitárosa. A csapat a 2010-es megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekara, a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciója, amely mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva. 2018-ban egy egységes albummal jelentkezett Élni jöttünk címmel, melyről legutóbb decemberben a BÚÉK című filmben is hallható Minden kedden című dalhoz készült a filmvígjátékhoz kapcsolódó videoklip.

Dorogi Péter (Intim Torna Illegál)

ESSEMM | 18:30

Boros Tamást (művésznevén Essemm) 2010 óta Magyarország egyik legtehetségesebb rappereként tartják számon. Legújabb nagylemeze Magyarország egyik legkeresettebb rap lemeze lett.

ESSEMM

Varga Viktor | 19:15

Varga Viktor 2009-ben került először reflektorfénybe a Csillag születik című tehetségkutatónak köszönhetően. A különc fiúra hamar felfigyelt a szakma és a közönség is. A többszörös Fonogram-jelölt előadó 2013-ban új oldaláról mutatkozott be „Újratervezés” című felvételében. Viktor zenéi egytől egyig slágerlistás szerzemények lettek, amelyek több milliós össznézettséget értek el YouTube-on. A sokoldalú művész „csodabogár” a zene mellett a képzőművészetben is kibontakoztatja tehetségét: festményeinek témáját mindig aktuális élettapasztalatai inspirálják.

Varga Viktor

Pápai Joci | 20:30

Pápai Jocia már 4 évesen elkezdett gitározni, dalokat írni. Fejlődése során hatással volt rá a 60-as, 70-es évek zenéje, a rock, a pop, soul, R&B zenei stílus. A nagyközönség előtt először 2005-ben mutatkozott be a Megasztár című tehetségkutató műsorban.2006-tól számos közös felvételben közreműködött Majka oldalán, de a legnagyobb sikert 2015-ben megjelent Mikor a test örexik című dal aratta. 2017-ben kijutott a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválra, és 2019-ben is ő képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon, Tel-Avivban.

Pápai Joci

HELYSZÍN

FONTOS INFORMÁCIÓ

 

Az idei évben egy kicsit másképp jelzünk az eltűnt gyermekeknek. Május 26-án ország 6 városában emelünk egyszerre világító lufikat a magasba, de nem engedjük el őket. Mindenkit arra kérünk, vigye haza magával a különleges léggömböket, hogy így járjanak be azok minél nagyobb utat az országban, és fénylő pontokként mutassanak fényt a csellengőknek. Ne engedjük el a bajba jutott gyermekek kezét, ne engedjük el a lufikat az Ezer Lámpás Éjszakáján! #neengeddel 

 

Ezer Lámpás Éjszakája lufi

TÁMOGATÓK

 
Budapest Főváros Önkormányzata
EMMI
Police
HORIZONE
LUFI
LAJTER
FKF
AKUSZTIKA
Brent
Eventstuff
ATV
ATV Spirit
Retró Rádió
Rádió1