2019-ben is lesz Ezer Lámpás Éjszakája! – “Hogy minden gyermek hazataláljon”

 

Az Eltűnt Gyermekek Világnapjához kapcsolódóan idén 9. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája ingyenes jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte.

 

Gyerekprogramok | Rendőrségi bemutatók | Felvilágosító programok, tanácsadás | Jótékonysági koncertek | és sok más!

 

Időpont: 2019. május 26. (vasárnap)

Helyszín: Fő tér, Siófok

Műsorvezető: Vízy András

FELLÉP:

Zaporozsec | 18:00

A szentgotthárdi banda számára az igazi nagy áttörést a 2014-es év hozta el, amikor a híres legendát megzenésítő „Mr. Gorsky” című daluk egészen a Petőfi Rádió top 30-as listáig jutott, ahol több héten át, különböző helyezésekkel tartotta is magát az élvonalban. Több ismert feldolgozás mellett elkészítették a WellHello „Rakpart” című számának feldolgozását, és megzenésítették Weöres Sándor „Valse Triste” című versét, az „Azon az éjszakán” című Tom Odell dal magyar nyelvű átdolgozása pedig minden korábbinál nagyobb sikerrel debütált.

Zaporozsec

Hevesi Tamás és zenekara | 19:15

A magyar könnyűzenei élet meghatározó alakja évtizedek óta. Az énekes az 1980-ban alapított Névtelen Nulla zenekarral több országos sikert ért el. Legsikeresebb szólóalbuma az Ezt egy életen át kell játszani című lemez, amely 1994-ben négy héten keresztül vezette a MAHASZ hivatalos slágerlistáját és összesen 26 hétig szerepelt rajta.

Hevesi Tamás és zenekara

New Level Empire | 20:45

2013-as megalakulása óta a zenekar a hazai zenei rádiók játszási listáinak éllovasa. 2014-ben „The Last One” szerzeményükkel a döntőig jutottak az eurovíziós „A Dal” műsorban. A zenekart a hazai pop-rock élet különböző területeiről érkező arcok alkotják; az alapító-dobos Nyújtó Sándor (dj Newl), Krajczár Péter billentyűs, Seprényi Fanni basszusgitáros, Lelovics György szólógitáros, a zenekar frontembere pedig Ujvári Zoltán Szilveszter (Zola).

New Level Empire

HELYSZÍN

TÁMOGATÓK

 
Siófok_KIKK
Siófok
EMMI
Police
HORIZONE
LUFI
ATV
ATV Spirit
Rádió1
Retró Rádió
Siófok_Somogy TV
 

FONTOS INFORMÁCIÓ

 

Az idei évben egy kicsit másképp jelzünk az eltűnt gyermekeknek. Május 26-án ország 6 városában emelünk egyszerre világító lufikat a magasba, de nem engedjük el őket. Mindenkit arra kérünk, vigye haza magával a különleges léggömböket, hogy így járjanak be azok minél nagyobb utat az országban, és fénylő pontokként mutassanak fényt a csellengőknek. Ne engedjük el a bajba jutott gyermekek kezét, ne engedjük el a lufikat az Ezer Lámpás Éjszakáján! #neengeddel 

Ezer Lámpás Éjszakája lufi