2019-ben is lesz Ezer Lámpás Éjszakája! – “Hogy minden gyermek hazataláljon”

 

Az Eltűnt Gyermekek Világnapjához kapcsolódóan idén 9. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája ingyenes jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte.

 

Gyerekprogramok | Rendőrségi bemutatók | Felvilágosító programok, tanácsadás | Jótékonysági koncertek | és sok más!

 

Időpont: 2019. május 26. (vasárnap)

Helyszín: Alsó Duna-part, Dunaújváros

Műsorvezető: Gesztesi Máté

FELLÉP:

The Bluebay Foxes | 18:00

A brit gitárzenéből és az Amerika déli államaiból származó rockzenéből merítő The Bluebay Foxes zenei világát dinamikus, lüktető dobtémák, karakteres gitárhangzás, húzós, energikus basszusok és dallamos refrének jellemzik. Számos vidéki koncert és budapesti fellépés mellett a formáció részt vett egy öt állomásos erdélyi turnén, majd ezt követően a holland Kensington választotta őket előzenekarnak a budapesti koncertjére. 2018 második felében a csapat rögzítette első nagylemezét, amit ugyanazon év decemberében adott ki NOW címmel. A zenekar következő nagy sikerének éli meg, hogy a Nagyszínpad 8 elődöntős zenekara között mutathatja meg magát.

The Bluebay Foxes

yesyes | 19:15

A yesyes két vérbeli igenember álma. Szabó Ádám (ének, harmonika) és Katona Tamás (dob) együttese egy új elektroakusztikus hangzásvilágot épít, amit állandó megújulás jellemez. A yesyes fiatalos lendülettel tör utat magának, 2018-ban az ’I let you run away’ című dalukkal A DAL verseny döntőseként végeztek, majd a kezdeti sikerek után több dalukat a Los Angeles-i Trap Nation karolta fel.

yesyes

L.L. Junior | 20:15

Lesi László Csaba a “Raggamuffin” stílus hazai képviselője, akinek több generáció is felnőtt már dalain. Zenei karrierje a 90-es évek elején kezdődött, amikor megalapította a „Fekete Vonat” nevű formációt. A csapat fergeteges sikert aratott Magyarországon és külföldön is, de 2001-ben szétvált. L.L. Junior szólókarrierje 2002-ben kezdődött. A “Raggamuffin” stílus hazai képviselője, akinek több generáció is felnőtt már dalain. Kötelességének érzi, hogy segítsen a rászorulókon, idén 9. éve, hogy 2 táncosával fantasztikus hangulatot teremt az Ezer Lámpás Éjszakája színpadán.

L.L. Junior

Keresztes Ildikó | 21:00

Keresztes Ildikó kétszeres EMeRTon-díjas és Artisjus-díjas magyar énekesnő, előadóművész, színművésznő. 1999-es szólóénekesi debütálása (Nem tudod elvenni a kedvem) után 2001-ben megjelent második nagylemeze, a Nekem más kell. Ezeket a 2009-es Minden ami szép volt, a 2010-es Csak játszom, a 2011-es A démon, aki bennem van és a 2016-os Most követte. Három évadon keresztül volt az X-faktor című tehetségkutató műsor zsűritagja.

Keresztes Ildikó

HELYSZÍN

FONTOS INFORMÁCIÓ

 

Az idei évben egy kicsit másképp jelzünk az eltűnt gyermekeknek. Május 26-án ország 6 városában emelünk egyszerre világító lufikat a magasba, de nem engedjük el őket. Mindenkit arra kérünk, vigye haza magával a különleges léggömböket, hogy így járjanak be azok minél nagyobb utat az országban, és fénylő pontokként mutassanak fényt a csellengőknek. Ne engedjük el a bajba jutott gyermekek kezét, ne engedjük el a lufikat az Ezer Lámpás Éjszakáján! #neengeddel 

Ezer Lámpás Éjszakája lufi

TÁMOGATÓK

 
Dunaújváros
EMMI
Police
HORIZONE
LUFI
ATV
ATV Spirit
Dunaújváros_Rradio_24
Rádió1
Dunaújváros D+ TV
Retró Rádió