event_cover_1000x524_BP
IDŐPONT 05/28/2017 14:00
Térkép betöltése...


2017-ben is Ezer Lámpás Éjszakája! – “Hogy minden gyermek hazataláljon”

Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan idén 7. alkalommal rendezzük meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte.

Családi- és gyerekprogramokkal, valamint a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplőinek fellépéseivel várjuk az érdeklődőket Budapesten is, az 56-osok terén. Civil sátrainkban a gyermekeltűnésekkel kapcsolatos felvilágosító programokra és látványos rendőrségi bemutatókra kerül sor.
Az est fénypontjaként országszerte összesen 10 000 világító lufit engedünk a magasba, hogy megmutassuk az eltűnteknek a hazavezető utat.

FELLÉP:

14:00 Szabyest
14:40 ByTheWay
15:15 Opitz Barbara 
16:00 Mocsok 1 Kölykök
17: 00 Curtis
18:00 New Level Empire
19:20 Hevesi Tamás és Barátai 
20:30 Király Viktor 
 
21:30 Világító lufik magasba engedése 

Műsorvezető: Dudás Ádám

Az UNICEF és az ORFK sátraiban a gyermekeltűnésekkel kapcsolatos felvilágosító programokra és látványos rendőrségi bemutatókra is sor kerül.
 
A Karancs Speciális Mentőszolgálat és Észak-Mátra Mentő Egyesület sátrában mentési bemutatók, akadálypálya, ügyességi verseny és rajzverseny várja a gyerekeket!
 
A Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége kutyás bemutatóval szórakoztatja a kicsiket, míg a felnőttek pedig ingyenes szűrővizsgálatokon vehetnek részt!

Minden program ingyenes. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

********
The Night of a Thousand Lanterns – “Help missing children find the way back home!”
As a reflection of the International Missing Children’ Day the Night of a Thousand Lanterns is organized for the 7th time this year.
We organize charity programmes in many Hungarian cities, including children and family activities, educational programmes held by NGO-s, crime prevention and a great concert show.
At the end of the day thousands of illuminated balloons filled with helium are released into the sky for all the children lost or missing.